PRODUCTES

Frontisses

Posen a la teva disposició les millors ferramentes i accessoris per a mobles. Frontisses i tancaments per cobrir al màxim les teves necessitats en mobles de cuina, armaris, llar, bany i oficina.

Rodes i potes

Tenen una gran varietat de ferramentes funcionals per mobles, des de pràctiques rodes fins peus decoratius regulables o potes amb diferents acabats per fer taules de forma fàcil.

Calaixos i guies

Ofereixen la millor tecnologia en ferramentes per al moble amb solucions en calaixos de cuina, armari, llar, bany i oficina.


 

Il·luminació

Dissenyen les millors ferramentes i accessoris d’il·luminació per mobles pensant en la teva comoditat i en facilitar el seu ús mitjançant sensors, convertidors i interruptors.

Sistemes de muntatge

Ofereixen solucions de farratges per la indústria del moble amb multitud d’elements com enganxalls, excèntriques, subjecció per darrere, esquadres d’unió, cargols de rosca mètrica…


Portes corredisses

Ofereixen una gran varietat de ferramentes i accessoris per mobles i sistemes per portes corredisses amb solucions pels diferents espais de la teva llar.


 

Complements per armaris i vestidors

T’ajuden a organitzar el teu armari amb grans solucions en ferramentes de qualitat i equipament d’armaris i vestidors al millor preu.

Equipament cuina i bany

Líders en ferramentes per mobles, ofereixen una àmplia gamma de solucions tècniques per a l’emmagatzematge i l’equipament dels teus mobles de cuina.

Nanses

Nanses per mobles dissenyats per aportar caràcter i personalitat en calaixos de cuina, bany, llar i oficina, o en portes d’armaris.